Bulgarien Europa

Jagt på Ulv i Bulgarien

Overview

 • Jagtperiode

  Januar-Februar

 • Ophold

  Helpension

 • Fra pris

  DKK 12.700

 • Transport

  Fly til Sofia

 • Antal jagtdage

  4

 • Antal jægere

  1-6

Jagtrevir

Vores samarbejdspartner råder over forskellige jagtområder i Bulgarien, hvor der er særdeles gode muligheder for at skyde ulv. I vinterperioden januar/februar kan man forvente en succesrate på langt over 50%.

Jagten kan f.eks. finde sted på jagtområdet “Kormissosh “, som er beliggende i de såkaldte Rhodope bjerge i det sydlige Bulgarien, ca. 250 km sydøst for hovedstaden Sofia. Området er et statsskovområde og meget bjergrigt og højden på reviret er 830-2.000 meter over havets overflade og strækker sig over et samlet areal på 24.200 ha. – med løv- og nåleskov med løvskov som det alt dominerende. Jagten foregår primært som anstandsjagt i bjergene, men vil blive tilpasset den enkelte jægers fysik og ønsker.

Ud over ulve, er der en en god bestand af kronvildt, råvildt, vildsvin, muflon, gemser og brunbjørn.

Indkvartering

“Kormissosh” råder over tre jagtslotte, som er beliggende midt i jagtområdet og er kendt for luksus, komfort og en førsteklasses service. Der er i alt 15 dobbeltværelser, som alle har eget badeværelse og toilet.

Jagten

Ulvejagten vil finde sted som en kombination af pürch og anstand morgen/aften, samt om natten, så længe, der er lys nok. Der vil ligeledes blive forsøgt lidt ”trykjagt”, hvis omstændighederne taler for det.

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst