Canada Nord Amerika

Bjørnejagt i British Columbia Canada

Overview

 • Jagtperiode

  Maj-Juni-September og 2 uger af oktober

 • Ophold

  I camp med helpension

 • Fra pris

  DKK. 29.985,-

 • Transport

  Fly til Vancouver

 • Antal jagtdage

  6

 • Antal jægere

  2-6

Bjørnejagt i British Columbia Canada

Jamie Reynolds har nu gennemført jagterne i 7 år efter han overtog den nordlige del af Tim Stephensson´s revir og det har været med stor succes. Jamie har konservator virksomhed og et stort båd firma. Han er meget engageret i sit arbejde. Vi er meget glade for, at vi igen i 2019 kan tilbyde jagt hos Jamie på dette pragtfulde revir ved Lilloet

Jamie har en stor lidenskab til både og vandet, det var derfor naturligt for ham at lave jagt fra båd på nogle af de store søer deroppe, på denne måde kommer man ud til nogle områder som de aldrig har jaget på før, hvilket hurtigt afspejlede sig i størrelsen af bjørne.

Jamies resultater fra 2017 taler helt for sig selv 16 mand nedlagde 21, heraf var de  5 over 7 fod og 40% var brune sortbjørne.

Reviret er beliggende i det natur­skønne område startende ved Lytton nord for Vancouver og helt op til Lilloet. Det ca. 400.000 ha. store område afgrænses i syd af Stein River i Stein Valley natur Park ( Hvor vi også har jagten) og i nord af bjergkæden Squamish. Hele reviret gennem skæres af floden ”Fraser River” som er en af de stør­ste i BC.

De store bjørne skyldes Fraser Rivers overflod af laks i efteråret samt, at reviret er så stort og frodigt som det er kendt ved revirerne ved vest kysten, det samme som gør sig gældende Vancouver Island, vi kan bare sælge det til en bedre pris.

 

Ophold og jagt vil tage udgangspunkt 20km vest for byen Lilloet 4,5 timers kørsel fra Vancouver lufthavn. Opholdet er i trailer eller camper i en dejlig camp lige ved bredden af floden midt i reviret. På de 2 første jagter i maj er der mulighed for jagt fra båd, ellers er det traditionelt pürch jagt som altid har været et kendetegn for vore jagter i Canada.

Et spændende distrikt der igennem en længere årrække har opfyldt adskillige jægeres ”drengedrømme”.

På de 2 første jagter i maj, er der mulighed for jagt fra båd. Ellers er det traditionelt pürsh jagt, som altid har været et kendetegn for vore jagter i Canada.

Et spændende distrikt, der igennem en længere årrække har opfyldt adskillige jægeres ”drengedrømme”.

Ophold

Ophold og jagt vil tage udgangspunkt 20km vest for byen Lilloet 4,5 timers kørsel fra Vancouver lufthavn.
Opholdet er i trailer eller camper i en dejlig camp lige ved bredden af floden midt i reviret.
På de 2 første jagter i maj er der mulighed for jagt fra båd, ellers er det traditionelt pürch jagt som altid har været et kendetegn for vore jagter i Canada.

Et spændende distrikt der igennem en længere årrække har opfyldt adskillige jægeres ”drengedrømme”.

Pris

fra DKK. 29.985,- ( Kurs USD 6,3)
Prisen inkluderer:
6 dages jagt med jagtføring 2:1, licens til afskydning af 1 sortbjørn*, skinning, 7 dages ophold med helpension, transport i jagtområdet samt transport fra og til Vancouver. Ovenstående inkl. 6% Gst.

Prisen inkluderer ikke:
”Administrationsgebyr” DKK.  475,- vedr. skatteministeriets ”Særordning for rejsebureauer (momslovens §§ 67 og 68a flybillet, evt. overnatninger i Vancouver, hjemtransport af trofæer, forsikringer & GOABC
Anvendelse af båd til jagten koster USD.200,- pr. dag pr. båd.
Ønsker man at ændre en jagt dag til fiskeri koster det USD. 500,- pr. dag pr. båd.
Tillæg ved jagtføring 1:1  DKK. 6.500,-
DKK. 9.500,- pr. ledsager arrangement inkl. 7 dages ophold med helpension.
Leje af riffel inkl. ammunition USD. 200,-

Skulle man mod forventning ikke få skudchance til bjørn nr. 1 får man jagt og ophold til halv pris næste år, men ikke på flybillet samt diverse licenser, det kræver dog at man har kunnet klare jagten fysisk og har været på jagt alle dage.

Ønsker du at nedlægge bjørn nr. 2, skal følgende betales: Sortbjørne licens USD 180,-  trofæafgift USD. 1600,- når den er nedlagt + 6% Gst. Derudover skal der betales ”royalties”
USD  200,- pr. jæger, det er et gebyr som alle outfittere som er medlem af GOABC skal betale til bevaring af naturen.

Skulle man ønske at nedlægge Muledeer eller BC. Blacktail er det muligt til USD. 1.600,- + 6% Gst. Samt licens på dkk. 990,- Obs. Kan kun jages i efteråret.

Anskydning med synlig schweiss gælder som nedlagt vildt. Der er ingen tilbagebetaling ved ikke ned-lagt bjørn

Der tages forbehold for prisændringer i såvel opadgående som nedadgående retning i tilfælde af kursændring, (Beregnet på kursen USD 6,3 det vil være muligt at kurs sikre ved endelig tilmelding)

I bekræftende fald beder vi dig venligst returnere vedlagte tilmeldingsblanket i udfyldt stand, tillige med en kopi af din våbentilladelse og jagttegn samt et depositum kr. 5.000,00 pr. jæger.

Pga. verdens situationen har vore partnere strammet op på reglerne for depositum, da de har oplevet flere annulleringer end tidligere, dette medfører at GENERELLE BETINGELSER ikke gælder for depositummet på ovenstående rejse, beløbet kan ikke refunderes ved afbestilling efter 6 mdr. før afrejse.

Endvidere  er vi selvfølgelig til tjeneste med alle oplysninger om arrangementet, som du måtte ønske.

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst