Skotland Europa

Bukkejagt i Skotland

Overview

 • Jagtperiode

  1.april-medio august

 • Ophold

  B&B

 • Fra pris

  DKK 9.900,-

 • Transport

  Fly til Edinburgh, Glasgow eller Aberdeen

 • Antal jagtdage

  3

 • Antal jægere

  2-6

Jagten

Du vil komme til at jage på et skønt revir på ca. 5.660 ha, hvoraf ca. halvdelen er skov og det resterende er skotsk højland, når det er bedst. Terrænet er ikke det mest krævende Skotland kan byde på, men det tilrådes at konditionen er rimelig god, da det er en af forudsætningerne for en succesfuld jagt i det skotske højland. Jagten afvikles som en kombination af skov- og højlandsjagt, alt efter ønsker og vejret den pågældende dag. Der nedlægges hvert år flere stærke bukke på distriktet, heriblandt enkelte medaljetrofæer.

Under jagten er jægeren altid ledsaget af en professionel stalker, som gør sit ypperste for, at jægeren skal få en succesfuld jagtoplevelse og en uforglemmelig naturoplevelse. Jagten afvikles som morgen- og aften pürsch af 3-4 timers varighed. Succesraten er under normale vejrforhold m.v. 2 stk. råbukke pr. dag. Afskydning iflg. stalkerens anvisninger.

Området er kendt for sin storslåede natur og mange seværdigheder – perfekte rammer for ledsagende personer, der værdsætter naturoplevelser. Såfremt det har interesse, kan der arrangeres ridning, fiskeri, sightseeing m.v.

Indkvartering

Ophold på B&B eller evt. i hyggelig cottage

Pris

fra 9.900,-

Prisen inkluderer:
3 dages jagt (6 outings), 4 dages ophold med morgenmad, al transport i forbindelse med jagten.
Skotsk ansvarsforsikring

Prisen inkluderer ikke:
Våbenpapirer = firearms certificate
Administrationsgebyr” DKK 475,- vedr. (momslovens §§ 67 og 68a)”.
Evt. forsikringer.
Afkogning af trofæ, drikkepenge.
Evt. Leje af riffel.

 

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst