Argentina Syd Amerika

Duejagt i Argentina

Overview

 • Jagtperiode

  September til marts

 • Ophold

  Traditionel argentisk lodge

 • Fra pris

  DKK 17.685,-

 • Transport

  Fly til Buenos Aires

 • Antal jagtdage

  3

 • Antal jægere

  3-8

Jagten

Fuglejagten foregår i den sydlige del af Entre Rios provins, som er utroligt frodigt pga. flod deltaet. Dove jagten er veletableret og kan kombineres med ande og ager hønse jagt. Reviret er beliggende KUN 2 timers kørsel fra Buenos Aires og spænder fra små skovområder til eng/mose og floddeltaet alt efter hvad i ønsker at jage. Dove jagten udføres overvejende ved ager marker. Der jages normalt kun på duernes træk ruter og sjældent på lokkere.

Hver jæger vil få tildelt en ”Bird boy” som sørger for opsamling, levering af patroner, samt evt. mad, drink osv.
Midt på dagen arrangeres der en lækker middag i bushen (gerne en god grillet bøf), der vil være mulighed for at hvile sig hvis det skulle være påkrævet.

Der jages 5 forskellige arter af duer, men den største popularitet er øreduer & perleduer samt, den grønne parakit. Man jager aldrig samme sted 2 gange, på samme tur medmindre det er kundens ønske.
Jagt guiden som taler Engelsk vil komme og se til hver jæger ca. 1 gang i timen og skulle du ønske at blive flyttet vil han sørge for dette.
Normalt afgives der 1000-1500 skud pr. jæger pr. dag men det er helt optil jægeren.
Afhængig af årstiden, vil der evt. være mulighed for andejagt. Ligeledes kan der laves noget fantastisk Dorado fiskeri (November-Marts)

Indkvartering

Der er ikke tilknyttet nogen bestemt indkvartering til disse jagter, da man vælger indkvartering efter kundernes jagt ønsker, så man altid er så tæt på jagtområderne som muligt, men alle indkvarteringer er på lækker farme. Inkl. fuldforplejning, fri bar & vaskeservice. Indkvarteringen er beliggende i reviret ved begge jagt former.

Pris

fra 17.685,-

Prisen inkluderer:
 dages effektiv jagt, 4 dages ophold med helnpension med øl & vin, jagtlicens til 1 region, transfer lufthavn/revir T/R samt, al transport under jagten.

Prisen inkluderer ikke:

”Administrationsgebyr” DKK 475,- vedr. skatteministeriets ”Særordning for rejsebureauer (momslovens §§ 67 og 68a)”
Evt. Overnatning i Buenos Aires før/efter jagten ca. DKK 900,-
Importafgift hvis du selv medbringer våben. Ca. DKK 855,-
Leje af haglgevær DKK 535,- pr, jæger pr. Dag.
Ekstra jagtdag DKK 3.900,- pr. jæger pr. dag inkl. licens.
Flybillet Danmark – Buenos Aires ca. DKK 9.500,-
Patroner ca. DKK 95,- pr. kasse med 25 stk.
Drikke penge. (Ca. DKK 1.775,- fordelt på game boy, køkken osv.)

 

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst