England Europa

Duejagt i vest England hos “Bob Goss junior”

Overview

 • Jagtperiode

  Juni-Oktober

 • Ophold

  B&B i bjælkehytte

 • Fra pris

  DKK 7.500,-

 • Transport

  Fly til Manchester

 • Antal jagtdage

  3

 • Antal jægere

  2-4

Duejagt hos "Bob Goss Junior"

Vi har nu den fornøjelse at puste liv i jagten ovre ved Bob Goss igen, nu med sønnen Alex Goss som game keeper, jer der har været der før, ved at Alex var jæger, lige fra han kunne gå og han har nu arbejdet på sin fars farm i Syd Afrika i nogle år og er kommet tilbage til England, hvor han har fået stablet jagt på de for-skellige godser og farme, der dagligt holder ham informeret om duernes hærgen. Duernes tilstedeværelse afhænger af de aktuelle fouragerings muligheder, og jagten koncentreres om de områder hvor duerne er specielt plagsomme. Duejagten drives af professionel game keeper på traditionel vis over lokkere fra opstillede skjul, der dagligt tilpasses duernes træk ruter.

Adskillige ”Buhl jægere” har på dette revir haft uforglemmelige jagtoplevelser med ”de blå hurtigflyvere” med masser af duer på paraden. I sæsonen 2010 (Var det sidste år inden Bob rejste til hans farm i Syd Afrika har flere ”Buhl jægere” fået opfyldt drømmen om de magiske 100 duer på paraden. Bedste holdresultat for 3 jægere er over 825. Skydefærdigheder, vind og vejr har dog stor indflydelse på afskydnings tallene og jagt er som bekendt jagt. Det er svært at give afskydnings-garantier når der snakkes om vilde fugle. Afskydnings tallene vil gennem sæsonen svinge – Den ene dag kan man opleve duer i luften mere eller mindre hele tiden og deraf masser af chancer, for den næste dag blot at kunne høre duerne sidde rundt i træerne. En jagt dag med 30 duer på paraden for 1 jæger betegnes som tilfredsstillende.

Ophold

God indkvartering ved tidlig booking i bjælkehytterne, med morgemad.
Ellers på god B&B i Knockin.
Med i prisen er også madpakke hver dag.

Pris

3 dages jagt 4 dages ophold
fra DKK 7.500,- pr. pers.

Prisen inkluderer:
3 dages jagt, Inkl. 4 overnatninger i træ hytterne  med madpakke.

Prisen inkluderer ikke:
Våbenpapirer = firearm certificate til Dkk. 490,- og evt. forsikringer.
Tillæg pr. ekstra jagt dag Dkk. 1.800,-. inkl. ophold med
morgenmad.

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst