Namibia Afrika

Selektionsjagt – Namibia

Overview

 • Jagtperiode

  1. juni-31. november

 • Ophold

  Lodge

 • Fra pris

  DKK 9.400,-

 • Transport

  Fly til Windhoek

 • Antal jagtdage

  5

 • Antal jægere

  max 8

Jagt

Vi kan tilbyde mange forskellige ”pakker”, som indkludere afskydning af et antal trofæer, et antal jagtdage, ophold med fuld service, helpension og al transport i Namibia fra man lander i lufthavnen i Windhoek og til man er tilbage i lufthavnen igen.

Ud over disse arrangementer, har vi de sidste par år også haft mulighed for, også at kunne tilbyde en meget spændende, interessant og ikke mindst prismæssigt meget atraktiv SELEKTIONSJAGT. Vi har gennemført flere af disse jagter for grupper på 6-8 jægere og resultaterne har været særdeles gode. Resultaterne har været på mellem 40 – 50 stykker vildt, og det har været en blanding af almindelige trofæer og selektionsvildt. På denne type jagt har du chancen for at få en meget spændende oplevelse, hvor man kan være med til at pleje vildtbestanden og samtidig opleve jagten i Namibia til meget små penge. Som udgangspunkt vil det normalt kun være tilladt at skyde selektionsvildt, men til gengæld er jagten og trofæpriserne meget fordelagtige. Det skal pointeres at selektionsvildt ikke kun er hundyr og dyr med brækkede horn/tænder, det er også handyr, som er vurderet til ikke at bliver top trofæer.

Denne Selektionjagt vil foregå på et eller to af Kataneno´s jagtområder og kan først finde sted fra starten af juni, da den nye generation af Vortesvin, Hartebeest og Blue Wildebeest, stadig er så unge at de endnu ikke kan klarer sig selv.

Der er inkluderet mulighed for afskydning af følgende 4 stykker Selektionsvildt:

1 Black Wildebeest – 1 Hartebeest – 1 Vortesvin – 1 Sjakal

Ud over disse 4 stykker vildt vil der være mulighed for at skyde andet Selektionsvildt til meget fordelagtige priser. Det vil efter forudgående aftale også være begrænsede muligheder for at skyde “almindelige” trofæer.

Jagtrevir

Dette er vor partner Heiko Bindings egen jagtfarm, som har været i familiens eje gennem flere generationer. Kataneno har været Buhls samarbejdspartner gennem mere end 20 år. Farmen er på ca. 18.000 ha, men Heiko råder totalt over et jagtareal på 58.000 ha, som ligger direkte i forbindelse med hans eget område. Farmen er beliggende i det centrale Namibia, ca. 120 km nordøst for Windhoek.

Området er typisk bushland og forholdsvis fladt. Her kan jages de fleste af Namibias almindelige vildtarter, bortset fra nogle enkelte arter som waterbuck, kudu og eland.

Pris

Pris fra DKK 18.100,- pr. jæger ved 8 jægere

Prisen inkluderer:
 7 dages ophold med helpension samt vaskeservice
6 dages jagt med professionelle jægere
Transfer Windhoek lufthavn t/r, samt al transport i forbindelse med jagten.
Sightseeing i Windhoek

Pris inkluderer ikke:
Flybillet København / Windhoek t/r ca. kr. 8.000,- i lavsæson (børn under 12 år 30 % rabat)
Administrationsgebyr DKK 475,- vedr. ”Særordning for rejsebureauer (momslovens §§ 67 og 68a)”
Drikkepenge
Evt. trofæafgifter

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst