Skotland Europa

Hjortejagt i Skotland

Overview

 • Jagtperiode

  Fra August til den 21. Oktober

 • Ophold

  Lodge eller B&B

 • Fra pris

  DKK 16.800,-

 • Transport

  Fly til Edinburgh, Glasgow eller Aberdeen

 • Antal jagtdage

  4

 • Antal jægere

  2-8

Jagten

Vores skotske agent råder over flere toprevirer i området omkring byen Kingussie, hvilket sikrer at han evt. kan flytte nogle af jægerne til et andet revir, hvis f.eks. vejret/ vindretningen er dårlig eller f.eks. bentøjet ikke er i top og derved sikrer, at alle mand på holdet skyder de ”hjemmefra bookede hjorte.”

I vil komme til at jage på et måske to højlandsrevirer som er beliggende i hjertet af det skotske højland. Der nedlægges hvert år adskillige stærke hjorte, som vi på det varmeste kan anbefale jer. Terrænet er ikke det mest krævende Skotland kan byde på, men det tilrådes, at konditionen er rimelig god, da det er en af forudsætningerne for en succesfuld jagt i det skotske højland. Jagten afvikles som dag jagter med jagtføring 2:1, hvor begge jægere medbringer riffel, men i forbindelse med “the final stalk” må kun den ene jæger ledsage stalkeren. Den anden jæger vil evt. blive “sat af” et sted, hvorfra han kan iagttage den afsluttende stalk.

Området er kendt for sin storslående natur og mange seværdigheder – perfekte rammer for ledsagende personer, der værdsætter naturoplevelser. Såfremt det har interesse, kan der arrangeres shopping, ridning, fiskeri samt sightseeing mv.

Indkvartering

I vil komme til at bo på et hyggeligt B&B eller en traditionel skotsk lodge i nærheden af det revir, I kommer til at jage på.

Pris

fra DKK 16.800,-

Prisen inkluderer:
4 dages jagt 2:1 (til hjortene er nedlagt) 5 dages ophold på B&B. 2 kronhjorte uanset størrelse, efter skyttens anvisning.
Skotsk ansvarsforsikring.

Prisen inkluderer ikke:
Våbenpapirer = firearms certificate.
Administrationsgebyr” DKK 475,- vedr. (momslovens §§ 67 og 68a)”
Evt. forsikringer.
Afkogning af trofæer og drikkepenge
Evt. Leje af riffel.

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst