Mongoliet Asien

Ibexjagt i Mongoliet

Overview

 • Jagtperiode

  15. juni-15.oktober

 • Ophold

  Indkvartering er i traditionelle Ger

 • Fra pris

  DKK 75.000,-

 • Transport

  Fly til hovedstaden Ulaan Baatar via Berlin eller Moskva

 • Antal jagtdage

  3-4

 • Antal jægere

  2-4

Jagtrevir

 West Altai
Jagtområderne er beliggende i den naturskønne Altai bjergkæde i den vestlige del af Mongoliet. Hovedlejren består af de traditionelle ”Ger” (store runde filt-telte). Jagten foregår ved, at man kører ud i jagtområdet med 4WD, så langt op det er muligt. Herefter foregår jagten til hest og til fods. En rimelig god fysisk form er derfor tilrådelig. Ibexen opholder sig normalt over trægrænsen og der jages i højder op til ca. 3.500 m. For at komme ud til West Altai flyver man med indenrigsfly fra hovedstaden Ulaan Baatar til Khovd, en flyvetid på ca. 2½ time. Et ibex trofæ fra West Altai er normalt omkring 100-110 cm, men der kan forekomme trofæer op til omkring 125 cm og i enkelte tilfælde endog større.

Gobi
Reviret er beliggende i de ”bløde” bjerge på grænsen til den historisk kendte Gobi ørken, som er beliggende i den sydlige del af landet. Hovedlejren består også her af de traditionelle ”Ger”. Jagten foregår på samme måde som i West Altai, men på grund af de mere tilgængelige bjerge, er jagten mindre fysisk krævende end i de krævende Altai bjerge. Ibexen opholder sig også her over trægrænsen og der jages i højder op til 2.500 m. For at komme ud til Gobi området, flyver man med indenrigsfly fra hovedstaden Ulaan Baatar til Bayankhongor. Flyvetid ca. 1 time 20 min. Et Ibex trofæ fra Gobi er normalt omkring 85-100 cm og i enkelte tilfælde større.

Indkvartering

Indkvarteringen i hovedlejren er i traditionelle Ger og opholdet er med helpension.

Pris

Spørg for pris.

 

 

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst