Syd Afrika Afrika

Luksus safari i Sydafrika

Overview

 • Jagtperiode

  April til November

 • Ophold

  I luksus camp

 • Fra pris

  DKK 2.250,- pr. dag

 • Transport

  Fly til Johannesburg

 • Antal jagtdage

  Fra 5

 • Antal jægere

  2-4

Jagten

Vi har gennem de senest mange år haft et særdeles godt og frugtbart samarbejde med Dries van Coller.
Dries er en af de eneste PH’er i Sydafrika, som har licens til at jage i alle 9 provinser af Sydafrika. Dries laver noget af det bedste jagt i Sydafrika.

Vælger man at tage på jagt sammen med Dries, kan man være sikker på, at der er tænkt på alt helt ned mindste detalje. Fantastiske camps, professionel guidning og udsøgt forplejning under hele opholdet.

Vil man opleve det bedste Sydafrika har at tilbyde, så er det hos Dries.
Pris og kvalitet går hånd i hånd, og det er tydeligt hos Dries. Man kan finde meget andet billigere jagt i Sydafrika, men ikke noget i samme kvalitet som hos Dries.

Vi tilbyder 1. klasses jagt over hele Sydafrika, for eksempel i Kwazulu Natal, Northern Cape og i Limpo- po. Vi tilbyder her spændende jagter på mere end 40 forskellige sydafrikanske vildtarter fra Suni, Red Duiker l Nyala, Kudu, Eland, Waterbuck, Sabel og sågar l Bø el og Næsehorn. Vi kan også tilbyde en meget spændende fuglejagt med mulighed for at skyde masser af duer og andre fuglearter.
Er kun det bedste godt nok, så skal du booke din næste jagt i Sydafrika hos os.

Indkvartering

Her ser du et eksempel på hvordan indkvarteringen kan se ud hvis du tager med os til Sydafrika. Alle de områder vi organisere jagt på har 1. klasses indkvartering i luksus camps.

Antilopejagt i Sydafrika

fra DKK 2.250,- pr. jæger pr. dag.

Prisen inkluderer:
Professionelle jægere, trackere, skinnere, fuldt udrustet jagtbil, al transport under jagten, daglig vaskeservice, helpension, øl, vin i moderate mængder og ikke alkoholiske drikke, ophold i dobbeltværelse og jagtlicens.

Prisen inkluderer ikke:
Flyrejse til Danmark til Sydafrika (fra ca. DKK 6.500,-), evt. leje af våben
€ 30,- euro/dag, alkoholiske drikker, eventuelle hotelophold før og efter jagten, konservatorarbejde, pakning og hjemtransport af trofæer, drikkepenge til personalet, trofæafgifter – se nedenstående prisliste…
Administrationsgebyr DKK 475,- vedr. ”Særordning for rejsebureauer
(momslovens §§ 67 og 68a)”
Transport fra og til lufthavnen i Johannesburg, samt forplejning på ankomst- og afrejsedagen – i alt € 330,- for hele bilen.

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst