Kirgisistan Asien

Marco Polo jagt i Kirgisistan

Overview

 • Jagtperiode

  15. august til 30. november og igen fra 15. januar til 15. marts.

 • Ophold

  Hytte, telte eller jurter

 • Fra pris

  DKK 164.000,-

 • Transport

  Fly til Bishkek lufthavn via Istanbul

 • Antal jagtdage

  10 dage

 • Antal jægere

  1-4

Jagtområde

Kirgisistan er den helt rigtige destination for jægere, der søger efter eventyrlige jagter i de fantastiske bjergområder, som kendetegner landet. De største Ibexer i verden og 3 forskellige underarter af Argali får – Tian Shan Argali og Marco Polo Argali og Hume Argali – lever i disse bjerge. Trofæstørrelsen af Marco Polo er 51-52 tommer (ca. 130 cm) med der kan forekomme trofæer op til omkring 60 tommer (ca. 152 cm). Det venter en uforglemmelig jagtoplevelse på denne jagt, som vil foregå i cirka 4.000 meters højde på hesteryg, omgivet af et fantastisk smukt alpint panorama.
Man flyver til hovedstaden i Kirgisistan – Bishkek, hvor du vil blive mødt i lufthavnen af vor samarbejdspartner, som vil bistå dig gennem tolden. Derefter vil den videre transport til hovedcampen foregå i bil – transporttid cirka 10-11 timer.

Jagtform

Der er tale om en decideret bjergjagt og det anbefales at være i rimelig god kondition, for at få det meste ud af jagten. Jagten foregår på hesteryg, for at man nemmere kan dække de store områder som man jager på, det er derfor meget afgørende, at man har prøvet at sidde på en hest og inden jagten. Ofte vil man have et lille telt med sig og i stedet for at ride tilbage til hovedlejeren, overnattes direkte i jagtområdet.

Jagttid

Jagtsæsonen er fra 15. august til 30. november og igen fra 15. januar til 15. marts. Bedste perioder er fra slutningen af oktober til slutningen af november eller fra den 15. januar til slutningen af februar.

Ophold

Indkvartering i hytte, telte eller jurter direkte i jagtområdet.

Transport

Transport til Bishkek lufthavn er ikke inkluderet, men transport fra Bishkek lufthavn til jagtområdet og tilbage er inkluderet i prisen.

Pris

10 dages jagt med jagtføring 1:1, 11 dages ophold med helpension, 1 Marco Polo uanset størrelse.
fra DKK 164.000,- pr. jæger.

Prisen inkluderer:

10 dages jagt med jagtføring, 11 dages ophold med fuld forplejning, 1 Marco Polo uanset størrelse, al transport i forbindelse med jagten, afkogning og saltning af skind, alle tilladelser og licenser samt engelsktalende tolk i lejeren.

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst