Kirgisistan Asien

Mid-asian ibexjagt i Kirgisistan

Overview

 • Jagtperiode

  1. september og frem til den 1. december.

 • Ophold

  Hytter, telte eller jurter direkte i jagtområdet.

 • Fra pris

  DKK 44.800,-

 • Transport

  Fly til Bishkek via Istanbul

 • Antal jagtdage

  7 dage

 • Antal jægere

  1-4

Jagtområdet

Vi tilbyder jagt på den store Mid Asian Ibex i Kirgisistan. Mid Asian Ibex er den største af Ibex arterne og kan opnå hornlængder på helt op til omkring 150 cm.

Jagten kan foregå i følgende regioner i Kirgisistan: Susamyr, Shamsi, Ak Su, Tokmok, Karabel, Emegen. Der er tale om rigtig bjergjagt og det anbefales at være i rigtig god fysisk form, for at få det meste ud af jagten.
Gennem de sidste 15 år har vores partner haft en succesrate på 95 % på Ibex jagt i  Kirgisistan.
I de sidste 5 år har alle vore jægere – på nær én, som dog havde chancen – nedlagt Ibex – altså faktisk 100% succes-rate. I 2015 og 2016 fik alle vore jægere sin Ibex.

I Kirgisistan kan der normalt kun jages Ibex, – dog er det i nogle af jagtområderne mulighed for også at jagt Sibirisk Råbuk.

Ibex jagten i Kirgisistan starter fra hovedstaden Bishkek, herfra vil man køre til jagtområdet, som ligger fra 4 til 18 timers kørsel fra Bishkek.

Jagtform og jagttid

Jagten foregår på hesteryg, for at man nemmere kan dække de store områder som man jager på, det er derfor meget afgørende, at man har prøvet at sidde på en hest og inden jagten.  Ofte vil man have et lille telt med sig og i stedet for at ride tilbage til hovedlejeren, overnattes direkte i jagtområdet. Man afsøger områderne efter ibex og pürscher sig så ind på dem. Der jages på mellem 2500-5000 meters højde og da ibexne har et utrolig god syn er det lange skudafstande man skal regne med. Skud på under 250 meter forekommer sjældent. Det anbefales at man træner på 250-400 meters afstand og er meget fortrolig med ens riffel.
Jagten forgår 1:2 altså som regl er det en jæger om to guides der rider afsted sammen.

Jagten starter i september og går indtil starten af december hvor efter det bliver for koldt til at gennemfører jagten.

Vi anbefaler at man tager derud mellem 20. september og 25.november

Indkvartering

Opholdet under jagten forgår i simple skurvogne, telte eller jurter. Den første dag vil man bo i hoved campen og derefter fordeles jægerne i hver deres dal, hvor man har telt med som man overnatter i for at kunne dække større områder.

Transport

Transport til Bishkek lufthavn er ikke inkluderet, men transport fra Bishkek lufthavn til jagtområdet og tilbage er inkluderet i prisen.

Pris

 7 dages jagt med jagtføring 1:1, 8 dages ophold med fuld forplejning, 1 Ibex uanset størrelse
fra 39.850,- pr. jæger.

Prisen inkluderer:
 7 dages jagt med jagtføring, 8 dages ophold med fuld forplejning, 1 Ibex uanset størrelse, al transport i forbindelse med jagten, afkogning og saltning af skind, alle tilladelser og licenser samt engelsktalende  tolk i lejeren.
Tilbagebetaling ved ikke nedlagt Ibex DKK 13.700,-

Prisen inkluderer ikke:
Flybillet til Bishkek , hjemtransport af trofæer, forsikringer, drikkepenge, eventuel overnatning i Bishkek før og efter jagten og ekstra trofæafgifter.
Kirgisisk visa, VIP service, samt administrationsgebyr DKK 475,- vedr. ”Særordning for rejsebureauer (momslovens §§ 67 og 68a)”
Ekstra Ibex, uanset størrelse DKK 19.500,-

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst