Rusland Asien

Moosejagt i Kamchatka

Overview

 • Jagtperiode

  20. September til den 15. december

 • Ophold

  I telte elle mindre træhuse

 • Fra pris

  DKK 84.500,-

 • Transport

  Fly til Petropavlovsk via Moskva

 • Antal jagtdage

  10

 • Antal jægere

  2-4

Jagten

Jagten finder sted i den centrale del af Kamchatka, nærmere betegnet i jagtområderne Milkovo/Kosyrevsk, hvor der erfaringsmæssigt er optimale muligheder for at nedlægge både en stor elg og en brunbjørn. Gennem de seneste år, har succesraten på elg her været oppe på 80-90 %. De to billeder nedenfor på denne side, er eksempler op Moose nedlagt af Buhls jægere de seneste år.

Jagten finder sted i de naturskønne områder på den mere end 1.500 km lange Kamchatka halvø, som er beliggende i den absolut østligste del af Rusland. Kamchatka er udover sin fantastiske natur også velkendt for sine meget store trofæer, – både hvad angår elge og brunbjørn.

I Petropavlovsk vil der normalt være en overnatning, inden turen går videre til jagtområderne. Transporten hertil foregår med jeep. Transporttiden er 4-6 timer med jeep.

Jagten kan finde sted i den centrale del af halvøen, – hvor der er forholdsvis meget skov og her vil der være tale om pürschjagt. Som et af de få steder i Kamchatka, anvendes der her heste i forbindelse med jagten.

Gennemsnitsstørrelsen på moose trofæer nedlagt i dette område er 155 cm (61”), men der bliver hvert år nedlagt større trofæer på området op til 178-183 cm (70”-72”) – trofævægten på et moose trofæ i denne størrelse kan være op til ca. 55 kilo. Der jager normalt max 2 jægere fra samme camp

Indkvartering

Indkvarteringen er i telte og i den centrale del ligeledes telte, men også i mindre træhuse.

Pris

fra DKK 77.875,- pr. jæger

Prisen inkluderer:
15 dages arrangement inkl. 10 dages jagt
(i nov./dec 7 dages jagt) Transport i bil Petropavlovsk / jagtrevir t/r 1 elg uanset størrelse
Engelsk eller tysktalende guide
Indkvartering og helpension i jagtcampen
Alle våben import/eksport papirer, jagttilladelser og nødvendige veterinærpapirer.
Hvis der ikke er mulighed for at nedlægge elg refunderes DKK 15.000,-

Prisen inkluderer ikke:
Flytransport København – Moskva – Petropavlovsk t/r – pris ca.
DKK 6.500,-
Hotelovernatning i Moskva ca. € 150,- og Petropavlovsk ca. € 75,- før og efter jagten Forplejning i Moskva og Petropavlovsk, russisk visa – ca. DKK 500,- samt administrationsgebyr DKK 475,- vedr. ”Særordning for rejsebureauer (momslovens §§ 67 og 68a)”

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst