Canada Nord Amerika

Moosejagt i Northwest B.C. Canada

Overview

 • Jagtperiode

  18. september til 19. oktober

 • Ophold

  Træhytter midt i jagtområdet

 • Fra pris

  USD 13.840,-

 • Transport

  Fly KBH-Vancouver-White horse og fra White horse i Vandflyver

 • Antal jagtdage

  10

 • Antal jægere

  1-6

Jagten

Distriktet er beliggende 180km syd for Whitehorse i den aller nord/vestlige del af British Columbia, nordlige grænse er Yukon, den sydlige og vestlig er det staten Alaska, som er grænsen, den østlige grænse er Atlin lake.
Reviret er på 5.000 km2. Hanna Buchanan er ejer af området og har arbejdet som leder af jagten siden 1999
Jagten er gået over al forventning og vore samt Hanna`s amerikanske kunder
har fået indløst deres drømme i den Canadiske vildmark, der er kun 2 som ikke er blevet præsenteret for en Moose i 2016, alle som har jaget Sheep og Mt. Goat er alle kommet til skud, ikke mange revirer kan bryste sig af sådan en succes rate.
De er alle dygtige guider og har en succes rate på 98% (85% i 2016) på Moose, Mt. Goat og Caribou (100% 2016)
De har ligeledes en fantastisk jagt på Dall og Fannin Sheep, hvor de kun tager få jægere ind hvert år og har 85% afskydning i gennemsnit over 17 år.
Sortbjørn i foråret er 99% sikkert da der er en enorm koncentration af dem, lige ledes Grizzly bjørne, som dog ikke kan eksporteres til Eu-lande da jagten foregår i B.C
Der nedlægges ofte ulv under forårs jagterne. Moosen i dette område er meget store, optil 65” og et gennemsnit på 56” (140cm) de betegnes som Yukon/Alaska Moose da de er vandret ind fra disse to stater, pga. de fantastiske føde muligheder i de sumpede områder som fremkommer i det sø land som dalen består af (29 søer som de kan lande på), der udover har de meget milde vintre og en et meget effektivt ulve kontrol program, som til gode ser Moosen og ikke omvendt.
Jagten foregår med båd, kano samt atvér i området. Al jagt foregår med båd, kano samt atvér i området, alt efter hvad vejr forholdene tillader.
Man har 8 træhytter med senge og vaske muligheder, som er udgangs punkt for jagterne, dog kan sheep jagter om nødvendigt foregå i små telte. Man har totalt 17 camps til rådighed. Man bor max. 2 jægere i hver camp.

Ophold

Under jagten bor man i træhytter midt i jagtreviret med senge og vaskefaciliteter.

 

Pris

10 dages jagt 1:1, , inkl. 1 Moose.

fra USD 13.840,-

Prisen inkluderer:
1:1 inkl. 10 dages jagt, inkl. 1 Moose, ophold med helpension, jagt med professionel guide, transport under jagten.

Prisen inkluderer ikke:
Ekskl. Transport til White Horse og bushfly til campen, 1 hotelovernatning før og efter jagten til at ordne administrative ting, licens til vildt, jagttegn, NRHPF,royalties, flybilletter, forsikringer, ”Administrationsgebyr” kr. 475,- vedr. skatteministeriets ”Særordning for rejsebureauer (momslovens §§ 67 og 68a)” og hjemtransport af trofæer.
Våben: Import af våben Cad. 25,- betales i lufthavnen.
Licenser: Jagt licens Cad. 189,- Moose Cad. 263,- Mt. Goat Cad. 368,-Mt. Caribou Cad. 242,-Sheep Cad. 651,-Grizzly Cad. 1.082,-Sort Bjørn Cad.189,- Ulv Cad 53,- disse licenser betales inden jagten på de vildt arter man ønsker at nedlægge og refunderes ikke ved ej nedlagt vildt.
B.C Royalties: Moose Cad. 125,- Mt. Goat Cad. 150,-Mt. Caribou Cad. 125,-Sheep Cad. 250,-
Grizzly Cad. 1.000,-Sort Bjørn Cad.189,- Ulv Cad.50,- disse beløb afregnes inden afrejse på ”government office” for de under jagten nedlagte vildt arter.
NRHPF: Cad. 200,- som alle udlændinge skal betale for at benytte sig af naturen.
Bush fly: Cad. 1.640,- pr. jæger.

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst