Kamchatka Asien

Jagt på Snowsheep i Kamchatka

Overview

 • Jagtperiode

  1.aug til 15.september

 • Ophold

  I moderne telte midt i jagtområdet

 • Fra pris

  fra DKK 106.500,-

 • Transport

  Med fly København / Moskva / Petropavlovsk

 • Antal jagtdage

  10

 • Antal jægere

  1-4

Jagten

Jagten finder sted i den nordlige del af Kamchatka, nærmere betegnet i jagtområderne ved PALANA, hvor der erfaringsmæssigt er optimale muligheder for at nedlægge Snow Sheep og eventuelt brunbjørn.

Jagten finder sted i de naturskønne områder på den mere end 1.500 km lange Kamchatka halvø, som er beliggende i den absolut østligste del af Rusland. Kamchatka er udover sin fantastiske natur også velkendt for sine meget store trofæer, – hvad angår Snow Sheep, men bestemt også Elge og Brunbjørne.

Efter ankomsten til Petropavlovsk foregår transporten videre til jagtområderne med indenrigsfly til Palana og herfra videre med jeep.
Hver jæger vil normalt have sin egen guide og en assistent. En stor del af jagten vil foregå til fods og det vil være en meget stor fordel at være i god form.
Gennemsnitsstørrelsen på Snow Sheep trofæer nedlagt i dette område er 34” til 37”, men der bliver også nedlagt trofæer i området op til 40” Der jager normalt 2 jægere sammen pr. camp og her vil man overnatte i telte.
I august / september måned vil temperaturen i dagtimerne være på 15  til 25 grader og i løbet af natten 0 grader til 10 grader

Eksempel på rejseplan

Dag 1 Ankomst til Moskva og overnatning.
Dag 2 Fly fra Moskva til Petropavlovsk – ca. 9 timers flyvetid.
Dag 3 Ankomst til Petropavlovsk – overnatning på hotel.
Dag 4 Fly fra Moskva til Palana – herfra transport i bil til jagtområdet
Dag 5 – 14 10 dages jagt Dag 15 Biltransport tilbage til Palana
Fly fra Palana til Petropavlovsk – overnatning på hotel
Dag 16 Flytransport tilbage til Moskva og videre tilbage til Danmark.

Ophold

Indkvarteringen i moderne vindtætte telt i en dal i selve jagtområdet i 800 – 1000 meters højde, der er generator i campen og der er naturligvis fuld forplejning under hele opholdet i jagtcampen.

Pris

fra DKK 106.500,-  per. pers.

Prisen inkluderer:

16 dages arrangement inkl. 10 dages jagt 1 Kamchatka Snow Sheep uanset størrelse Transport i bil Palana / jagtrevir t/r Engelsk eller tysktalende guide Indkvartering og helpension i jagtcampen Alle våben import/eksport papirer, jagttilladelser og nødvendige veterinærpapirer. Hvis der ikke er rimelig chance for at nedlægge et Snow Sheep refunderes DKK 18.750,-

Prisen inkluderer ikke:

Flytransport København – Moskva – Petropavlovsk t/r – pris DKK 6.500,- Fly Petropavlovsk – Palana t/r – pris € 900,-
Hotelovernatning i Moskva ca. € 150,- og Petropavlovsk og Palana ca. € 75,- før og efter jagten.
Forplejning i Moskva, Petropavlovsk og Palana
Russisk visa – ca. DKK 1.000,- samt administrationsgebyr DKK 475,- vedr. ”Særordning for rejsebureauer (momslovens §§ 67 og 68a)”

Eventuelt ekstra trofæer – trofæafgift:
Brunbjørn DKK 37.500,- (skal bookes på forhånd) DKK 1.500,-)

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst