Bulgarien Europa

Jagt på store kronhjorte på reviret ”DUNAV” i Bulgarien

Overview

 • Jagtperiode

  Midt september-Oktober

 • Ophold

  Helpension

 • Fra pris

  DKK 11.800,-

 • Transport

  Fly til Sofia

 • Antal jagtdage

  5

 • Antal jægere

  1-6

Jagtrevir

Vores samarbejdspartner råder over mange forskellige jagtområder i Bulgarien, hvor der er særdeles gode muligheder for at skyde rigtig store kronhjorte.

Jagten kan for eksempel finder sted på et af Bulgariens meget berømte jagtområder ” DUNAV”, som har et samlet areal på langt over 150.000 ha og som er beliggende i den østlige del af Donau-dalen. Landskabet variere fra kuperet til fladt og højden varierer fra 344 m i højlandet nær landsbyen Tsarevets til den beskedne højde af 15 m på øerne langs Donau-floden. Jagtområdet er beliggende 320 km fra lufthavnen i Sofia og 200 km fra lufthavnen i Varna. De vigtigste vildtarter ud over Kronvildt og Råvildt, Vildsvin, Ulv, Guldsjakal, Ræv, Hare, Fasaner og Agerhøns. De gode klimatiske forhold og de fremragende levevillkår, giver rigtig gode muligheder for stærke trofæer. Bedste trofæ fra kronhjort som er nedlagt de seneste år er 13,5 kg og som er opmålt til 250 CIC point – bedste råbuk vejede 505 gram og en keiler er opmålt til mere end 220 CIC point. Den bedste brunst periode for de helt store hjorte er normalt fra midten af september og til begyndelsen af oktober. Der bliver årligt nedlagt 20 trofæhjorte på dette revir.

Indkvartering

Jagtområdet DUNAV har to indkvartering. Den ene er et jagthus i lokalområdet “Teketo”, kun 15 km fra byen Ruse, mens den anden indkvartering er beliggende i byen Batakliata omkring 36 km fra Ruse ved Donauo – begge indkvartering er af god kvalitet og med forplejningen og service er af høj kvalitet.

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst