Rusland Europa

Sibirsk råbuk i Kurgan Provinsen

Overview

 • Jagtperiode

  25-31.8 - 1.-7.9 - 8.-15.9

 • Ophold

  Privat indkvartering i træhytte hos vor partner i jagtområdet. Arrangementer er 6 dages ophold med helpension

 • Fra pris

  fra DKK 14.400,-

 • Transport

  Med fly fra Kastrup via f.eks. Helsingfors til Ekaterinburg med Finnair.

 • Antal jagtdage

  5 dage

 • Antal jægere

  2-6

Jagten

Vi har særdeles god erfaring med jagten på den sibiriske råbuk i Kurgan gennem de sidste mange år og det er derfor en fornøjelse igen at kunne tilbyde dette meget spændende og meget attraktive produkt.

Der er ingen tvivl om, at hvis man vil opleve den bedste jagt og de største sibiriske råbukke, skal jagten finde sted på et vore jagtområder i den naturskønne og frodige Kurgan region, som er beliggende lige nord for Kasakhstan og øst for Uralbjergene. Her råder vi over flere forskellige revirer, som er beliggende i en afstand af 250 km til 400 km fra byen Ekaterinburg. Bukkene jages, når de fouragerer på de kæmpestore græsmarker og tundraer mellem de mange birkeskove. Der jages tidlig morgen og sen aften, præcis som på den Europæiske råbuk. Jagten på de sibiriske bukke foregår om efteråret fra slutningen af august og frem til starten af oktober. Vi har de sidste sæsoner haft særdeles gode resultater i Kurgan og alle vore jægere er vendt hjem med én eller flere gode sibiriske bukketrofæer.

Gennem de seneste 6 – 7 år har vores jægere oplevet særdeles succesfulde jagter, – flere bukke med over 1.000 grams trofævægt er blevet nedlagt og størsteparten af trofæer har ligget i klassen 700 til 1.000 gram.

Ophold

Privat indkvartering i træhytte hos vor partner i jagtområdet.
Arrangementer er 6 dages ophold med helpension

Pris

fra DKK 14.400,-
5 dages jagt med jagtføring 1:1, alle nødvendige licenser, 6 dages ophold med helpension.

Prisen inkluderer:
5 dages jagt med jagtføring 1:1, alle nødvendige licenser, 6 dages ophold med helpension, al transport i jagtområdet i forbindelse med jagten og tysk- eller engelsktalende guide.

Prisen inkluderer ikke:
Trofæafgifter, flybillet til Ekaterinburg (p.t. cirka DKK 3.800,-), hjemtransport af trofæer, forsikringer, drikkepenge og overnatning i Ekaterinburg efter jagten.
Ekstra jagtdage kr. 1.800,- pr. dag – Russisk visa – ca. DKK 1.000,-
Administrationsgebyr DKK 475,- vedr.
”Særordning for rejsebureauer (momslovens §§ 67 og 68a)”
Pris for ikke jagende ledsager DKK 9.700,-

 

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst