Irland Europa

Sikahjortejagt i Nord-Irland

Overview

 • Jagtperiode

  25. september-22. oktober

 • Ophold

  På godset

 • Fra pris

  DKK 18.500.-

 • Transport

  Fly Dublin

 • Antal jagtdage

  4,5

 • Antal jægere

  4

Jagtrevir

Jagtområdet er beliggende i den nordlige del af Nord-Irland ca. 120 km vest for Belfast. Godset råder over ca. 5.500 tdr. hvoraf de ca. 3.000 tdr. er bestående af skov og resten er fordelt på landbrugsjord, enge, remisser og søer.

Jagten afvikles som pürsch og anstandsjagt, med ialt 9 morgen- og aftenpürsch, hvor hver jæger ledsages af en professionel stalker. Morgen pürschen foregår i de store skovområder, hvorimod man koncentrerer aftenjagten omkring mark- og engområderne. Om aftenen sidder man normalt på anstand i en af de mange hochsitze. Terrænet er “let kuperet”, men kræver ikke speciel god kondition.

Du vil her komme til at jage på et revir, der uden tvivl hører til blandt de bedste sika revirer i denne del af Nord-Irland, og flere medalje trofæer er nedlagt på dette sted. Adskillige af vore jægere har de senere år fået opfyldt deres drømme om den intense jagt på sikahjorten med uforglemmelige minder til følge.

Nord-Irland er kendt for sin storslåede natur, grønne marker, krystalklare floder, slotte, borge og mange andre seværdigheder.
Perfekte rammer for ledsagende personer, der værdsætter naturoplevelser. For tørstige sjæle er det værd at besøge en eller flere af de 11.000 irske pubs.

Indkvartering

Opholdet er i velindrettet lejlighed på egen forplejning.
Lejligheden er nyindrettet med 2 gode soveværelser, badeværelser, pæn opholdsstue med brændeovn, fjernsyn m.v. samt et veludstyret køkken. Indkvarteringen er beliggende på godset ( i Clock Tower) midt i reviret. Der er mulighed for at spise tæt på indkvarteringen.

Pris

Fra DKK. 18.500,- v/4 jægere

Prisen inkluderer:
jagt og afskydning af 3 sikahjorte uanset størrelse
pr. jæger, jagtføring 1:1, afskydning iflg. skyttens anvisninger, al kørsel under jagten, ophold på godset i nyrestaureret ferielejlighed som er indrettet med bl.a. veludstyret køkken, stue, badeværelse og soveværelser.

Pris inkluderer ikke:
Våbenpapirer til DKK 450,-
Påkrævet Irsk ansvarsforsikring til DKK 450,-
Administrationsgebyr” DKK 475,- vedr. momslovens §§ 67 og 68a samt flybillet og udlejningsbil.
Eventuelle ekstra nedlagte hjorte koster DKK 3.100,- eller £ 310,- pr. stk som afregnes på reviret, inden afrejse.
Tillæg ved mindre end 4 jægere DKK 465,- pr. jæger.
Tillæg for ledsager DKK 1.985,- inkl. ophold i ferielejlighed på egen forplejning.
(Der er 4 sengepladser pr. lejlighed)
Leje af riffel £ 165,- pr. jæger pr. uge.

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst