Skotland Europa

Sikajagt i Skotland

Overview

 • Jagtperiode

  Fra August til 21.Oktober

 • Ophold

  B&B

 • Fra pris

  DKK 16.185,-

 • Transport

  Fly til Edinburgh, Glagow eller Aberdeen

 • Antal jagtdage

  4

 • Antal jægere

  2-6

Jagten

Vores skotske samarbejdspartner råder over hjortejagten i området ved byen Aberader, som er beliggende nord for Fort Augustus. Reviret er en skøn blanding af alt fra skotsk højland, når det er bedst, til birk- og granskov, nyplantninger, levende hegn, små remisser, enge, moser samt landbrugs- og hedearealer. Terrænet er ikke det mest krævende, Skotland kan byde på, men det tilrådes, at konditionen er rimelig god, da det er en af forudsætningerne for en succesfuld jagt. Jagten afvikles på forskellige revirer, alt efter antal jægere, den ønskede afskydning og ønskede vildtarter.

Sikajagten afvikles hovedsagelig som morgen- og aftenpürsch,(Skumringsjagt) hvor der alt efter vejret og brunsten jages 2:1.( 1 jæger alene i highseat og en med guide) Den intense jagt på den sky Sika koncentreres i mose- og skovområderne, samt i områderne på grænsen til højlandet. Du vil komme til at jage på et revir, der uden tvivl hører til blandt de bedste sika distrikter i Skotland. Der nedlægges hvert år gode 6- 8-ender sikahjorte, heraf enkelte medalje trofæer.

Jagten på kronhjortene afvikles typisk som dagjagter, hvor der er jagtføring 2:1, hvilket betyder at 2 jægere jager sammen med 1 professionel stalker. Jagten på kronhjorten afvikles typisk i det skønne skotske højland, enhver jæger skylder sig selv at opleve. Der nedlægges gode højlandshjorte, som normalt er 8-endere og opefter.

På dette super revir har vi lige fået alle Sika hjortene for 2016/17. Da man kun har Sika på dette revir, skal man køre ca. 20 km for at jage kronhjorte ved Fort Augustus. Begge steder er super jagt, lige midt i højlandet.

Indkvartering

Hyggelig indkvartering i Fort Augustus på Bed & Breakfast, hvor opholdet er inkl. morgenmad. Såfremt det har interesse, kan der arrangeres ophold med god helpension for en merpris.

 

Pris

fra 16.205,-

Prisen inkluderer:
4 dages jagt 2:1 (til hjortene er nedlagt) 5 dages ophold med morgenmad.
Skotsk ansvarforsikring

Prisen inkludere ikke:
Våbenpapirer = firearms certificate
Administrationsgebyr” DKK 475,- vedr. (momslovens §§ 67 og 68a)”
Evt. forsikringer.
Afkogning af trofæ og drikkepenge.

 

 

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst