Spanien Europa

Beceites stenbuk i Spanien

Overview

 • Jagtperiode

  Medio august til ultimo marts

 • Ophold

  Nybygget jagtlodge oppe i bjergene

 • Fra pris

  DKK 32.485,-

 • Transport

  Fly til Valencia

 • Antal jagtdage

  3

 • Antal jægere

  2-6

Jagten

I Spanien er der en lang tradition for jagten på de store stolte stenbukke. Buhls outfitter i Spanien har arbejdet med jagt i mere end 15 år og råder alene over 8 fantastiske jagtområder, samt et større antal mindre jagtområder, fordelt over hele Spanien. Jagten på stenbuk foregår i de bjergrige områder i det sydlige Spanien. Man kører op i bjergene så langt det er muligt og herefter foregår jagten til fods. Det er en fordel at være i rimelig form, men tempoet tilpasses altid den enkelte jæger. Når man har bevæget sig op gennem de lavere beliggende frugtplantager, videre op gennem egeskove og områder med valnøddetræer, venter der et fantastisk skue ud over de lavere beliggende områder. Stenbukkene spottes med kikkert og den spændende pürch kan starte. Efter at stenbukken er nedlagt – afbrydes jagten – med mindre man ønsker at jage ekstra stenbukke mod merbetaling. Jagten i Spanien foregå hovedsageligt fra midten af august til slutningen af januar. Jagten på stenbuk kan dog i enkelte år fortsætte helt frem til maj. Om efteråret findes stenbukkene højt oppe i bjergene for så senere på året at trække længere ned. Den fysisk mindst krævende jagt foregår derfor i vintermånederne. Uanset hvad tid på året man vælger at jage i, vil man få en virkelig spændende jagt blandet med store naturoplevelser, som ingen andre normale charterturister kan opleve i Spanien. Der er også en god mulighed for at kunne opleve den uspolerede lokale spanske kultur. Der er rig mulighed for at kombinere jagten i Spanien med ophold ude ved kysten eller andre spændende aktiviteter.

Indkvartering

Opholdet foregår et helt nyt renoveret hus oppe i bjergene, som blev taget i brug november 2014. Her bor man med guiderne, en helt anden oplevelse end på hotel. Helpension under hele turen er inkluderet, dog ikke øl, vin og spiritus, som betales separat. Indkvarteringen er ren luxus.

Pris

3 dages arrangement med 3 dages jagt samt ophold med helpension, jagtføring 1:1, 1 Ibex optil og med Bronze
fra DKK 32.485,-

Prisen inkluderer:
3 dages arrangement med 3 dages jagt samt ophold med helpension, jagtføring 1:1, 1 Ibex optil og med Bronze, feltpræparering af trofæ, tolk, jagt licens og jagt forsikring, transfer lufthavn T/R samt al transport under jagten.

Prisen inkluderer ikke:
”Adm.gebyr” kr. 475,- vedr. skatteministeriets ”Særordning for rejsebureauer (momslov. §§ 67 og 68a)”
Flybillet, drikkepenge, eventuel rejseforsikring samt hjemtransport af trofæer.
Pris: Ledsager DKK 3.985,-Flybillet Danmark – Valencia ca. DKK 2.500,-
Våben med fly ca. € 50,- hver vej samt told stempel €15,-
Ophold før eller efter de 3 dage der er inkl. fra DKK 850,- pr. dag udenfor jagtområdet
Hjemtransport af trofæer Rejseforsikringer Drikkepenge
Leje af våben € 100,-

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst