Bulgarien Europa

Jagt på store Kronhjorte på Tscherni Lom

Overview

 • Jagtperiode

  Midt September til Oktober

 • Ophold

  Helpension

 • Fra pris

  DKK 11.900,-

 • Transport

  Fly til Sofia

 • Antal jagtdage

  5

 • Antal jægere

  1-6

Jagtrevir

Vores samarbejdspartner råder over mange forskellige jagtområder i Bulgarien, hvor der er særdeles gode muligheder for at skyde rigtig store kronhjorte.

Jagten kan for eksempel finde sted på et af Bulgariens meget berømte jagtområder ”TSCHERNI LOM”, som har et samlet areal på 130.000 ha og som er beliggende rundt om byen Popovo i det nordøstlige Bulgarien. Cirka 28.000 ha af området er skov og der er mange  marker med majs og andre afgrøder. Terrænet er kuperet og med højder over havets overflade fra 125 m – 486 m.

”TSCHERNI LOM” er specielt blevet berømt for sine kronhjorte, men også andre vildtarter som muflon, dåhjorte og råbukke kan med succes jages på dette område. Alle betingelser er til stede på dette spændende revir til at sikre en høj kvalitet af trofæer. Der bliver hvert år nedlagt omkring 25 kronhjorte, fra omkring 9 kilo og op til godt 14 kilo trofævægt, hertil kommer 130 vildsvin og hvor det er mere er reglen en undtagelsen at keilerne er under 20 cm. Der skydes også 5 dåhjorte, samt flere ulve.

Afskydning

Efter eget ønske og jagtførernes anvisning, men det skal bemærkes, at dette revir ikke normalt skyder hjorte, som er mindre en cirka 9 kilo.

Indkvartering

TSCHERNI LOM har 3 jagtslotte til rådighed som indkvartering: “Elenovo”, “Goliamo Gradishte” og “Slavianovo” og alle tre er meget luksuriøse og forplejningen og service i øvrigt er af meget høj kvalitet.

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst