Bulgarien Europa

Gemse jagt i Bulgarien.

Overview

 • Jagtperiode

  Oktober-December

 • Ophold

  Helpension

 • Fra pris

  DKK 12.375,-

 • Transport

  Fly til Sofia

 • Antal jagtdage

  4

 • Antal jægere

  1-6

Jagtrevir

Jagten finder sted på jagtområdet “KORMISSOSH “, som er beliggende i de såkaldte Rhodope bjerge i det sydlige Bulgarien, ca. 250 km sydøst for hovedstaden Sofia. Området er et statsskovområde og meget bjergrigt og højden på reviret er 830 – 2.000 meter over havets overflade og strækker sig over et samlet areal på 24.200 ha. – med løv- og nåleskov med løvskov, som det alt dominerende. Revir “KORMISSOSH ” er ubetinget et af de allerbedste revirer, specielt når vi taler om gemsejagt. Jagten foregår primært som pürsch i bjergene, men vil blive tilpasset den enkelte jægers fysik og ønsker. Ud over gemser, er der en en god bestand af kronvildt, råvildt, vildsvin, muflon, ulve og brunbjørn.

Afskydning

Efter eget ønske og jagtførernes anvisning.

Indkvartering

“KORMISSOSH “” råder over tre jagtslotte, som er beliggende midt i jagtområdet og er kendt for luksus, komfort og en førsteklasses service. Der er i alt 15 dobbeltværelser, som alle har eget badeværelse og toilet.

Inklusiv/Ekslusiv

Prisen inkludere:

 • 4 dages jagt med jagtføring 1:1 – 5 dages ophold med helpension i dobbeltværelse, Bulgarsk jagtlicens og forsikring, alle nødvendige veterinær og eksportpapirer, al transport under jagten, feltpræperation af trofæer, samt engelsktalende tolk under hele opholdet.

Prisen inkludere ikke:

 • Flybillet til Sofie i Bulgarien p.t. fra ca. DKK 2.250,-
  Transport i bil fra lufthavnen til reviret t/r €uro 280,- pr. bil
  DKK 2.250,- for én ekstra dags jagt, samt administrationsgebyr DKK 475,-
  Tillæg for enkeltværelse DKK 540,-
  DKK 4.725,- pr. ledsager inklusiv 5 dages ophold med helpension
  DKK 825,- for én ekstra dags ophold for ledsager.

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst