Azerbaijan Asien

Tur jagt i Azerbaijan

Overview

 • Jagtperiode

  Juli-Agust

 • Ophold

  Teltcamp med helpension

 • Fra pris

  DKK 38.985

 • Transport

  Fly til Baku

 • Antal jagtdage

  7

 • Antal jægere

  1-6

Jagtrevir

Reviret er beliggende i de naturskønne Ismaili bjerge, som er beliggende i den nordlige del af Azerbaijan med grænse til Daghestan. De råder over fire blokke på hver især ca. 60 kvadratkilometer, regnet på et kort, da det er bjerge op til 3.600m højde, giver det store områder. Man jager hovedsageligt på de højere beliggende plateauer, hvor ”Daghestan Turen” opholder sig. Alt efter årstiden opholder den sig normalt over trægrænsen i vintertiden og der jages op til 3.600 m højde, i sommertiden trækker den ned til skovene, hvor der er køligere. Hvilket gør det lettere at jage den, da man har dækning i skoven og det er fysisk lettere at jage i det lave terræn.

Jagten foregår til hest, indtil man har spottet vildtet, herefter pürches der til vildtet.

Der arrangeres også gerne en lille trykjagt midt på dagen, hvor Turen ikke er aktiv.

Man bor i nybyggede huse med toilet og bad, dog kan man alt efter hvor højt, Turen står, anvendes små telte så man spare turen op og ned hverdag.

På reviret vil der være op til 6 jægere ad gangen, som flyver til Baku, hvorefter de har en overnatning i Baku, inden afrejsen næste dag til Kuba, på nord siden af Ismaili bjergene, ca. 220 km fra Baku. Herfra rides der ud i reviret, ca. 3 til 4 timer til jagtområdet.

Ophold

Indkvartering i hovedlejeren i revirets jagthytte eller teltcamp, i
fly-camps sammen med vore outfittere i små telte. Ophold med helpension.

Pris

fra DKK. 38.985,- pr. jæger ved 1:1 & min. 5-6 jægere

Prisen inkluderer:
7 dages ophold med fuld forplejning. 5 dages jagt.
1 stk. Eastern Daghestan tur uanset str. og våbentilladelse, samt al transport fra Baku til reviret, afkogning og saltning af skind.

Prisen inkluderer ikke:
Fly Kastrup – Prag – Baku (ca. 5.500,-). Visum (€150,- kan laves online nu). Drikkepenge (€250,-), eksportpapirer, hjemtransport af trofæer.
”Administrationsgebyr” DKK 475,- vedr. momslovens §§ 67 og 68a
Tilbagebetaling, ved ikke nedlagt Tur Euro. 700,-

Synlig schweiss ved anskydning, beregnes som nedlagt vildt.
Hjemtransport af trofæ samt, evt. veterinærpapirer er på egen regning, de bliver behandlet inden hjemrejse og tages med som håndbagage, så vi taler udelukkende om ekstra vægt, og evt. kontrol af grænsedyrlægen.

Er du interesseret i denne jagt?

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst