Bukkejagt

Herunder ser I nogle af de tilbud, vi har på jagter, men skriv eller ring til os og så sammensætter vi rejsen helt efter jeres ønsker.

På bukkejagt med Buhls Jagtrejser

Præsident Teddy Roosevelt, forfatter Ernest Hemingway, pioneren Davy Crockett, legenden Buffalo Bill og politikeren Winston Churchill – alle havde de mindst én ting tilfælles: De var alle garvede jagere, der var kendte for at være blandt de bedste til stilfuldt og elegant at nedlægge deres bytte – uanset størrelsen.

Bukkejagt er ikke kun for præsidenter og berømtheder. Tværtimod dyrkes bukkejagten af både mænd og kvinder verden over – på tværs af sociale og økonomiske skel.

Afhængigt af område og landskab er det forskelligt, hvilke slags bukke der bliver jaget, men rejser du afsted med Buhls Jagtrejser, kan du blandt andet komme på bukkejagt i Polen,  som stadig i dag er danskernes absolut favorit destination når det kommer til jagtrejser og specielt bukkejagt.

Hér foregår jagterne på revirer, der har en størrelse på mellem 10.000 – 20.000 hektarer, og det smukke og billedskønne landskab består hovedsageligt af blandet nåle- og løvskov, samt moser og vådområder, der alle giver de perfekte oplevelser til en bukkejagt, du sent vil glemme.

Forskelle på bukkejagt rundt om i verden

Ligesom med mange andre jagtformer er der også ved bukkejagt bestemte regler både skreven og uskrevne, der gør sig gældende – regler, der afhænger af, hvilket land man befinder sig i. Det kan være fornuftigt at sætte sig ind i de forskellige spilleregler, så man ikke kommer til at bryde loven og pådrage sig en slem bøde, eller træder de lokal over tæerne fordi man ikke kendte de lokale skikke.

I et land så stort som eksempelvis Skotland er der mange forskellige måder, man kan jage på, og det mangfoldige landskab, spredt ud over flere tusinde kvadratkilometer, byder på en utrolig rig fauna, hvor mange forskellige vildtarter findes.

Skotland er også et land, som mange andre, hvor ekstremisme i flere fløje trives i bedste velgående, og hvor jagt er en sportsgren, der ofte må lide forfølgelse af dyrevelfærdsaktivister. Dog er Skotland også kendt for at have meget klare regler, når det kommer til jagt, og hvis man bryder disse, kan man se frem til kolossale bøder.

I Bulgarien er især jagtområdet Tscherni Lom et utroligt populært område, hvor især kronhjorte bliver jagtet, men området er også rig på råbukke, dåhjorte, muflon og vildsvin. Gevinsten er et førsteklasses trofæ (fra især kronhjorte og dåhjorte), der giver dig et dejligt minde om din tur.

Vi tilbyder blandt andet pakkerejser til denne destination, hvis du leder efter en jagtrejse, der tilbyder noget udover det sædvanlige!

Se også vores andre destinationer på bukkejagt:

Hjælp til økosystemet

I visse lande er det nødvendigt at regulerer vildtpopulationen, da den ellers vil forsage for mange markskader eller ødelægge økosystemet, som i sidste ende kan resultere i, at bestemte vildtarter vil forsvinde fra naturen.

Bukkejagt med erfarne guider

Det kan være, du er en rutineret og erfaren jæger, der har et utal af jagtrejser på dit jagt-CV. Eller måske er du en spritny jæger, der mangler den rette information til at komme i gang med at jage dit eget bytte.  Uanset dit behov så kan vi hos Buhls Jagtrejser assistere dig ud fra netop dine ønsker.

Vi har er et stort udvalg af rejser til forskellige destinationer, så der både er noget for de erfarne, hvor man får lov til at styre det meste selv, og for de helt nye, hvor vi sørger for at guide godt på vej – lige fra spørgsmål om, hvilket tøj der passer til din tur, hvordan du bedst nedlægger dit bytte, og forskellene på de mange vildtarter. Vi sørger for at klæde den nye jager så godt på som overhovedet muligt!

Bukkejagt for nybegyndere

Hvis det er første gang, du skal på bukkejagt, så er det selvfølgelig en god idé at forberede dig godt, så du undgår uheldige overraskelser. Der findes heldigvis utallige gode hjemmesider og bøger, hvor man kan finde inspiration, ligesom der er mange fora på nettet, hvor man kan få svar på mange af sine spørgsmål.

Alligevel får du her de vigtigste punkter, som du bør vide, inden du bevæger dig ud på dit jagteventyr:

Som tidligere nævnt er jagtreglerne forskellige alt afhængigt af, hvor i verden man befinder sig. I Danmark begynder sommersæsonen for bukkejagt 16.maj og slutter 15.juli- altså to måneder, hvor du kan jage.

I den periode bliver der nedlagt cirka 55.000 sommerbukke blandt de omkring 127.000 danskere, der indløser jagttegn hvert år og må jage med riffel.

Jagtiden på bukke i de mest populærere europæiske jagtlande er som følger:

  • Polen: 11. maj til 31. December
  • Ungarn 15. april til 31. December
  • Bulgarien 1.maj til 30. September
  • England 1. April til 31. Oktober
  • Skotland 1. April til 20. Oktober
  • Spanien 1. April til 31. September
  • Frankrig 1. August til 31. Oktober

Siden 1994 har det været lovpligtigt med en bestået riffelprøve, for at kunne gå på jagt med riffel.

Det er derfor ikke en let sag at blive certificeret jæger, da det kræver en del vilje fra aspirantens side samt en del timer på skydebanen. Men ligesom med bilkørsel er man som jager også nødt til at kende til de specifikke spilleregler for at kunne være med til festen – og heldigvis for det!

Har du spørgsmål til vores jagtrejser eller til jagt generelt, står vi hos Buhls Jagtrejser altid klar til at hjælpe dig. Vi håber at se dig på en af vores jagtrejser!

Buhls Jagtrejser

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst

Nyhedsbrev

Er du ikke allerede tilmeldt, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Så vil du løbende modtage gode tilbud og nyheder.