Drivjagt

Herunder ser I nogle af de tilbud, vi har på jagter, men skriv eller ring til os og så sammensætter vi rejsen helt efter jeres ønsker.

Destinationer for drivjagt

Her ser du vores udvalgte destinationer til drivjagt.

Drivjagt i Bulgarien

Fra DKK 15.800,-

Drivjagt i Polen

Fra DKK 6.985,-

Monteria i Spanien

Fra 29.685 kr.

Drivjagt

Drivjagt er noget ganske særligt, og for de fleste jægere er det en dag fuld af traditioner, ritualer, spænding og fornøjelse – lige fra parole til parade. Hvor drivjagten i Danmark oftest har hjortevildt forrest i vildtparaden, kan du i udlandet tit finde vildsvin. Folk, der har jaget vildsvin, ved, at en såt med de voldsomme dyr får pulsen helt i vejret hos jægeren.  Du kan nemlig høre og mærke dyrene længe før, du kan se dem, når der afvikles drev.

Få mest ud af drivjagten

Drivjagt stiller store krav til revir såvel som jæger. Der skal være et rigt og varieret dyreliv, og der må ikke være drevet rovdrift på vildtbanen, hvis jagten skal være vellykket.  Driverne, eller jagtlederen, skal have kendskab til området, så såterne bliver tilrettelagt ordentligt i forhold til vildtets normale færden.

Der stilles også store krav til jægeren på en drivjagt. Udover at forholde sig til de sædvanlige sikkerhedsprocedurer, der bliver nævnt i parolen, skal jægerne tænke, trække og skyde på et splitsekund, og det bliver absolut ikke nemmere, når drivjagten foregår i udlandet.

Her er det nemlig ofte vildsvin, der kommer mod dig, og her gælder lidt andre regler end med råvildt. Dyrene er lynhurtige, de skifter ofte kurs, og de løber tæt på jorden. Derfor er det en god idé at gå i skydetræning, inden du skal stå overfor et drev med vildsvin. Især sigte og aftræk betyder meget, og du kan med fordel tage på skydebanen for at øve mod løbende vildt.

Dyrene er notorisk skudstærke, og det er en god idé at blive fortrolig med en lidt større kaliber, end du er vant til. Brug gerne den større kaliber i din skydetræning, så du hurtigt og præcist kan afgive de ’tungere skyts’, når det virkelig gælder.

Vildsvin er ofte store, og det kræver et godt og præcist skud at nedlægge sådan ét, når det kommer mod dig i fuld fart. Du skal naturligvis helst ramme den i hjertet, og det sidder lige bag dyrets skulder. Du skal sigte lidt længere fremme og nede, end hvis du skød mod en hjort.

Drivjagt i Polen

Vi tilbyder traditionelle polske drivjagter i et bredt udvalg af revirer i verdensklasse, og vi kan tilbyde jagt på områder med skove, moser og enge. Revirerne har alle et uhyre rigt dyreliv, og velskydende jægere kan godt regne med at nedlægge endda meget store mængder dyr på jagt i Polen.

I Polen bor vi godt. Vi er indkvarteret i enten jagthytter på reviret eller på hyggelige hoteller lige i nærheden. Opholdet er med fuldpension, og maden er god, gedigen og polsk. Polen har mange fordele som jagtdestination, og landet har et langt og traditionsrigt forhold til den gode jagt. Priserne for jagt er absolut i den overkommelige ende, ligesom trofæafgifterne er relativt rimelige. Samtidigt ligger landet i en afstand, der gør det nemt at nå fra Danmark, og det gør Polen til et yndet jagtmål.

Drivjagt i Bulgarien

Bulgarien er et fantastisk jagtland, der byder på bjerge, skove, søer, sletter og kyster, og landet har i mange år været et yndet rejsemål for jægere. Der er nemlig noget for enhver, uanset hvilken type bytte du er efter, og der er mange dyr, der er en trofæjagt værdige.

Bulgarerne er dygtige naturforvaltere, og der bliver passet godt på revirerne og bestanden, så såterne er gerne garant for høj puls og spænding, når de store dyr kommer i fuld fart.

Når du tager med os til Bulgarien, kommer du ikke til at mangle noget. Komforten er helt i top, og vi bor i luksuriøse jagthuse på selve revirerne. Turen er med helpension, og både mad og service er så absolut i den gode ende.

Priserne for jagt i Bulgarien er til gengæld i den billigere ende, og du får meget for pengene i landet ved Sortehavet.

Drivjagt med Buhls Jagtrejser

Vi er Danmarks ældste jagtrejsebureau, og vi har sendt danskere på jagt i den store verden siden 1972. Vi er selv erfarne jægere, og vi har et indgående kendskab til rejserne, leverandørerne og de jagttilbud, de leverer. Vi går helt og aldeles professionelt til værks, når vi forsøger at opfylde dine jagtdrømme, og derfor er vi sikre på, vi har de bedste forudsætninger for at give dig en jagtoplevelse, du aldrig glemmer.

Buhls Jagtrejser

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst

Nyhedsbrev

Er du ikke allerede tilmeldt, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Så vil du løbende modtage gode tilbud og nyheder.