Fasanjagt

Herunder ser I nogle af de tilbud, vi har på jagter, men skriv eller ring til os og så sammensætter vi rejsen helt efter jeres ønsker.

Destinationer for fasanjagt

Her ser du vores spændende destinationer for fasanjagt.

Fasaner og agerhøns i verdensklasse kun 45 min fra Edinburgh .

Fra DKK 30.000,-

Fasanjagten har et særligt sted i de fleste jægeres hjerte, og det er nemt at sætte sig ind i. Den har nemlig det hele. Spænding, traditioner, et godt byttedyr, masser af gode skud og et socialt element, der på mange måder adskiller sig fra andre jagtformer.

Fasanerne stiller store krav til de, der afvikler jagten, og det er en mindre videnskab at holde en vellykket jagt. Det er nemlig ikke altid, de små fugle vælger at tage flugten på vingerne, og der skal tages højde for ting som fodring, fuglenes alder og rette lokkemidler.

En fasanjagt fuld af traditioner

Fasanjagt har traditionelt set været yndet blandt adelen og de kongelige, og selvom fasanjagten i dag er mere folkelig, har den stadig absolut et adeligt element i sig. Tweed, slips og læder er hyppigere tøjvalg end fleece, camouflage og gummi.

Traditionerne går flere hundrede år tilbage, og parolen, jagthornet, godt selskab og den efterfølgende jagtparade er ligeså stor en del af en god fasanjagt, som selve skydningen er. Næsten da, for det er naturligvis de flotte skud på de hurtige fugle, der får dagen til at nå sit klimaks.

I de senere år har fasanjagten været udsat for kritik, og kritikere har kaldt jagten for en egentlig sport frem for en jagt. Enorme mængder af skudte dyr, som jægerne ikke har skænket en tanke siden paraden, har givet jagtformen et dårligt ry, men de fleste jægere vurderer ikke fasanjagten på mængden af nedlagte dyr. Det er kvaliteten af jagten, der skaber gode minder og historier, og fasanjagt bør altid ske med stor respekt for dyrene. Det er mad og ikke affald, og de velsmagende fugle bør altid finde vej til middagsbordene. Det er heldigvis også i højere grad tendensen i dag, og fasanjagten er ikke længere helt så kontroversiel.

Rough shooting i Skotland

Danmark er et rigtig godt land til fasanjagt, men traditionerne stammer altså fra Storbritannien, og det er noget helt særligt at opleve jagten i omgivelser, som den britiske land-adel har elsket i århundreder. Vi tilbyder rough shooting, som også adskiller sig betydeligt fra de klapjagter, der normalt kendetegner de danske fasanjagter.

Det er walking up-jagt, og det er naturligvis en anden måde at opleve naturen på, end når du står stille og venter på, at fuglene bliver drevet mod dig. Det er hårdt, men givende, når de mange kilometer i lyng og kuperet terræn skal tilbagelægges, men det er dog ikke værre, end at de fleste kan være med.

Vi går i naturen i en lille flok med dygtige hunde og skyder de fugle og det småvildt, der krydser vores spor. Det er jagt i sin helt basale form, og det er intet mindre end intenst og medrivende at jage i den sydskotske natur på denne måde. Det stiller store krav til jægeren, for du skal kunne skifte fra at gå i terrænet til at afgive skud på et splitsekund, for fasanen er hurtig, når den kommer på vingerne.

Vores skotske samarbejdspartner har nogle helt igennem fantastiske revirer i de smukke områder omkring Glasgow. Revirerne byder på gamle granskove, enge, moser, søer, marker, heder og levende hegn, der alle ligger i det grønne og kuperede landskab, der er så karakteristisk for Skotland. En jagt i Skotland er en oplevelse for livet – uanset hvor mange du tager på.

I Skotland bor du hyggeligt i en lille Bed and Breakfast i nærheden af reviret, hvor den landlige fred og idyl supplerer intensiteten og de store naturoplevelser godt. Alternativt kan vi sørge for en privat lodge, hvis I foretrækker det.

Fasanjagt med Buhls Jagtrejser

Siden 1972 har vi opfyldt danskeres jagtdrømme, og vi er landets ældste jagtrejsebureau. Vi er selv erfarne jægere med stor respekt for naturen, og vi har et indgående kendskab til jagt og jagtrejser. Vi har derfor kun samarbejdspartnere, der lever op til vores egne høje standarder. Vi kender vores leverandører og deres produkter indgående, og vi går professionelt til værks, når vi forsøger at opfylde lige netop dine jagtdrømme.

Når du vælger at tage på jagtrejse med os, lover vi, at vi gør vores absolut ypperste for at gøre jagten helt og aldeles uforglemmelig.

Buhls Jagtrejser

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst

Nyhedsbrev

Er du ikke allerede tilmeldt, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Så vil du løbende modtage gode tilbud og nyheder.