Gåsejagt

Herunder ser I nogle af de tilbud, vi har på jagter, men skriv eller ring til os og så sammensætter vi rejsen helt efter jeres ønsker.

Destinationer for gåsejagt

Her ser du vores udvalgte destinationer til gåsejagt.

Gåsejagt på Island

Fra DKK 12.985

Fuglejagt i Estland

Fra DKK 13.875.-

Gåsejagt

Gåsejagt kræver held, dygtighed og et godt sigte, hvis jagten skal blive en succes, og der er få ting, der slår en god gåsejagt. Du skal tænke strategisk, du skal have masser af viden og håndelag, og du skal kunne trække på et splitsekund, og det gør gåsen til et fantastisk jagtbytte – og gåsejagten til et minde for livet.

Gåsejagt er mentalt krævende

Vandfugle er fantastisk bytte. Det kræver særlige jagtformer, særlige teknikker og et særligt tankesæt, der gør fuglejagten til lige dele spænding og fordybelse. Gæs er et værdigt bytte, der fra naturens side er udstyret med imponerende sanser, og du kommer ikke sovende til lange rækker af de store fugle på vildtparaden.

Gåsen er et varsomt dyr, og den lander ikke hvor som helst. Den skal lokkes i tryghed, og det kræver det rette grej og ikke mindst stor viden om gåsens natur og forskellene på de forskellige arter. Placeringen af lokkegæs skal afvejes i forhold til vejret, jeres skjul skal placeres i formation, og I skal vide, hvordan I forholder jer, når v-formede flokke af skræppende gæs bliver synlige i horisonten.

Den store, skeptiske fugl skal lokkes helt tæt på, før skuddene falder, og til trods for størrelsen er gæs hurtige og agile flyvere, der nemt kan nå tilbage i sikker højde på få sekunder. Når skuddene falder, og de store fugle falder ned, kan du mærke det i jorden, når de rammer den. Gåsejagt er noget helt særligt, der har elementer af andejagt i sig – og et lidt sjovere bytte.

Gåsejagt på Island

Den store ø midt i Atlanten byder på helt enestående naturoplevelser, og du får måske verdens smukkeste gåsejagt med bjerge og tundra som bagtæppe. Islændinge har meget stærke jagttraditioner, og vores samarbejdspartnere er eksperter i gåsejagt og gæssenes adfærd. De råder over nogle gode, store revirer på nordsiden af øen, og de er i stand til at give dig de bedste forudsætninger for en god og vellykket gåsejagt.

En anden fordel ved gåsejagt i Island er, at sæsonen starter tidligere deroppe. Du kan jage gæs i sensommeren, og det er ret enestående. Det er stadig køligt, da vi befinder os tæt på polarcirklen, men efteråret har endnu ikke sat ind på samme måde, som det typisk har i gåsesæsonen andre steder. Det gør bestemt ikke naturoplevelserne mindre.

På Islandsk gåsejagt bor vi godt. Vi overnatter i flotte, nybyggede ”sommerhuse”, der byder på masser af komfort, hygge og natur. Vi spiser også godt, og opholdet er med helpension på hele turen, og du skal kun tænke på at afregne alkoholiske drikke.

Gåsejagt i Estland

På den estiske ø Hiiumaa finder du nogle helt igennem fantastiske jagtrevirer, og vores samarbejdspartner råder over 86.000 hektar – altså 860 kvadratkilometer af øens 989 ditto. Til trods for landets brogede og til tider barske historie har Estland meget stærke jagttraditioner. Selv i det sovjetiske jerngreb trivedes landets jagtklubber og organisationer, og har du været på jagt i Estland, ved du hvorfor.

Landet har kæmpestore skovområder, en stor kystlinje og et væld af søer, og det giver et rigt og alsidigt dyreliv. Det betyder, at du i Estland kan jage eksotiske ting som ulv, bjørn, bæver og los, hvis du lever op til kravene og overholder reglerne, for esterne driver udelukkende ansvarlig jagt. Det gælder også gåsejagten, der sker med stor respekt for naturen. Heldigvis er bestanden af gæs enorm, og landet ved Østersøen er yndet blandt trækfugle. Jagten i Estland er da også trækjagt, hvor ænder, snepper og gæs flyver over i hobetal.

Indkvarteringen i Estland er hyggelig. Stedet er idyllisk, det ligger helt centralt i jagtområdet, og du finder alt i moderne faciliteter og komfort. Opholdet er med helpension, og maden er god og vellavet.

Jagt gæs med Buhls Jagtrejser

Vi har eksisteret siden 1972, og vi er Danmarks ældste jagtrejsebureau. Vi går professionelt til værks, når vi skal opfylde personlige drømme, og det stiller store krav til os. Vi er erfarne jægere med stor respekt for jagten og naturen. Vi har et indgående kendskab til samtlige vores jagtrejser, ligesom vi helt og aldeles står inde for vores samarbejdspartnere og deres produkter.

Derfor har vi de bedst mulige betingelser for at forstå og opfylde jeres jagtønsker, og vi gør alle vore bedste for, at I skal få en uforglemmelig jagt.

Buhls Jagtrejser

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst

Nyhedsbrev

Er du ikke allerede tilmeldt, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Så vil du løbende modtage gode tilbud og nyheder.