Om os

Hos Gamekeeper & Buhls Jagtrejser er vi et stærkt team af service mindede medarbejdere. Med over 45 års erfaring i branchen, er du i sikre hænder hos os.

Vi skræddersyer din næste jagt rejse, om den skal gå til Kirgisistan efter Mid-Asian Ibex eller til Polen efter sommerbukken, så sørger vi for, at du får en rejse for livet.

Jagtrejser er en tillidssag og vi har haft tilfredse kunder på jagt i hele verden.

Buhls Jagtrejsers Historie

Buhls Jagtrejser blev grundlagt af Ole Buhl i 1972, og er Danmarks ældste Jagtrejse bureau.

Ole Buhl startede sin karriere i automobil branchen .
1. juni 1965 startede Ole Buhl selv engros virksomhed, som solgte auto tilbehør, som han drev fra hjemmeadressen. Grundet vækst i virksomheden blev der ansat nye kræfter og i 1972 valgte Ole Buhl at følge sin passion for jagt og gøre dette til sin levevej.
De første år var det hovedsagligt Polen og Skotland turene gik til, men med opkøbet af Nimrod Jagtrejser i 1999, blev der tilføjet flere eksotiske destinationer, som Irland, Canada, Rusland, Kasakhstan, Syd Afrika og Namibia.
I 1998 startede Søren Sørensen i Buhls, som medarbejder og medejer med et køb af 25% af virksomheden. Hen over de følgende 6 år købte Søren langsomt mere af virksomheden og i 2004 ejede Søren hele virksomheden.
Virksomheden flyttede kontoret til Kolding i august 2005 for at ligge mere centralt i forhold til at kunne servicere alle landets jægere, da man dengang gerne ville møde sin jagtrejsearrangør, før man købte en rejse.
I 2005 blev Henning Olsen tilknyttet Buhls. Henning havde på det tidspunkt over 15 års erfaring i jagt branchen og kom fra et job som direktør i Diana Jagtrejser, og før det for Schultz & Larsen.
Henning var først ansat, men blev i 2006 medejer.
I 2006 ansatte Søren og Henning, Ulla Byg Kramer som stadig i dag er nerven i Buhls, når det kommer til administration og bogholderi.
1. januar 2016 tiltrådte Carl Gustav Schulin-Howaldt, som medarbejder og medejer. Carl Gustav er en ung og dynamisk medarbejder, med stor jagtpassion, jagterfaring og erfaring som jagtarrangør. Carl Gustav har en uddannelse indenfor marketing, og startede direkte efter endt uddannelse med at arbejde inden for jagtbranchen.
Virksomhedens vision er i dag lige som for 45 år siden at opfylde jægerens drøm.

Vores værdier

Vores værdier og visioner

Buhls Jagtrejser er Danmarks ældste jagtrejsebureau, der siden 1972 har leveret gode rejseoplevelser til mange tusinder af jagtglade jægere. Årsagen til vores succes og eksistensberigtigelse på det danske jagtrejsemarked gennem de mange år, skal findes i de værdier, som Buhls Jagtrejser oprindelig blev bygget på og som stadig er meget højt prioriteret i alle vore rejseaktiviteter. Vore visioner, som vi har haft gennem alle årene, har en klar målsætning, som vi også vil følge i fremtiden:

 • At kende vore kunders behov og drømme…
 • At have en meget grundlæggende viden om, alle de jagtrejser, vi udbyder…
 • At kunne afstemme kundens forventninger med den jagtrejse vi kan tilbyde. Dette er den absolut afgørende faktor, som vil afgøre om din jagtrejse bliver en succes eller en fiasko.
 • Altid at have et bredt udvalg af rejser, så vi har mulighed for at rådgive og skræddersy den helt rigtige rejse til dig.
 • At give alle vore kunder en meget personlig service og dialog fra det øjeblik, du booker og til du er vendt hjem igen fra din jagtrejse.
 • At få alle vore kunder til at føle sig trygge under hele rejsen – vi har en 24-7 nødtelefon service.
 • Vi sælger ikke kun jagtrejser – vi sælger forventninger og opfylder drømme.
 • Vi har meget fokus på, at vi kun ved fortsat at yde alle vore kunder en udstrakt grad af service, råd og vejledning, vil kunne blive ved med at eksistere langt ud over de næsten 45 år, som vi allerede har være på markedet.

Samarbejdspartner

Herunder finder du links til vores samarbejds partnere.

 • Trophy Art
 • NGT Trophy
 • Profil Rejser
 • DJA
 • Gouda Rejseforsikring
 • Nancke Jagtliv
 • Huntem

Buhls Jagtrejser

Har du spørgsmål vedrørende denne jagt, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud sammensat efter dine ønsker, så udfyld venligst nedestående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Buhls Jagtrejser teamet

Kontakt mig venligst

Nyhedsbrev

Er du ikke allerede tilmeldt, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Så vil du løbende modtage gode tilbud og nyheder.